Bel ons: 030 - 677 21 06

Fluisterstille Vasco ventilatie voor gezond woonklimaat

In de huidige tijd waar woningen steeds beter zijn geïsoleerd, is goed ventileren van cruciaal belang. Goede ventilatie geeft immers schimmels en vocht geen kans en zorgt voor een gezond binnenklimaat.  Om in te spelen op de groeiende vraag naar fluisterstille ventilatie heeft het bekende merk Vasco een aantal innovatieve ventilatiesystemen ontwikkeld. De units behoren tot de stilste in de markt en zijn bovendien ook nog eens uiterst energiezuinig. Om de meest geruisloze werking en het maximale rendement te behalen adviseert Vasco om de units de combineren met het unieke Vasco EasyFlow kanalensysteem. Zo krijgt u een ijzersterk ventilatiesysteem voor een binnenklimaat in topconditie.
 

 

Energiezuinig ventileren
De eisen voor energieprestatie worden voor nieuwbouwprojecten steeds strenger. Voor de EPC-reductie spelen de prestaties van ventilatoren een belangrijke rol. De ventilatoren van Vasco kennen een beperkt opgenomen vermogen en behoren daarmee tot de meest energiezuinige in de markt. Ook qua installatie en onderhoud heeft Vasco aan alles gedacht. De ventilatiesystemen van het merk zijn zeer eenvoudig te installeren en zeer onderhoudsvriendelijk. Voor de beste prestaties dienen de filters periodiek te worden vervangen maar dit is een handeling die voor de bewoners slechts een fluitje van een cent is. 

Vasco D: mechanische ventilatie met warmteterugwinning 
Voor de kleine- tot middelgrote woning zijn de Vasco D-venitilatieunits met een capaciteit van 300 tot 500 m3/h de ideale woonhuisventilatoren met warmteterugwinning. Door een continu proces wordt stilletjes verse lucht toe- en afgevoerd en warmte teruggewonnen. Via draadloze schakelaars kan de mechanische ventilatie vanuit elke gewenste ruimte worden bediend.

Vasco D275: ventilatie voor compacte woningen
Voor appartementen en compacte woningen is de lichtgewicht Vasco D275 unit met een instelbare capaciteit van 185 tot 275 m3/h veruit de beste ventilatie-oplossing. De ingebouwde warmtewisselaar met efficiënte warmteterugwinning maakt de woning zeer energiezuinig. Anti-bacteriologische- en elektrostatische filters zorgen voor zeer schone lucht in huis. Belangrijk pluspunt is dat de units door het slimme design zowel tegen de wand als het plafond kunnen worden geplaatst en de bediening zowel draadloos of bedraad kan geschieden. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Vasco C400: mechanische ventilatie
De Vasco C400 kan met een instelbare capaciteit van 250 tot 400 m3/h in elk type woning worden ingezet voor mechanisch ventileren. Deze serie is leverbaar in diverse uitvoeringen. Er is keuze uit een standaard of Periliex stekker en als optie kan de C400 ook worden uitgerust met een driestandenschakelaar met draadloze bediening of met vraaggestuurde ventilatie. Mooie designroosters staan garant voor een prachtige afwerking. Bij uitstek geschikt voor nieuwbouw met strenge EPC eisen, renovatieprojecten of ter vervanging van bestaande ventilatie-units.

Wilt u meer weten over mechanische ventilatie van Vasco, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook vindt u meer informatie in onderstaande brochure.


Brochure Vasco ventilatie

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...