Bel ons: 030 - 677 21 06

Energie besparen met Danfoss radiatorafsluiters

Slim en snel energie besparen op verwarming in huis? Het kan met de speciale Dynamic Valve™ radiatorafsluiters van Danfoss. Geavanceerde technologie verpakt in een stijlvolle afsluiter maakt het mogelijk om de cv-installatie nauwgezet waterzijdig in te regelen. Oftewel de hoeveelheid water die door de afsluiter -en dus radiator- stroomt te begrenzen. Zo kan de besparing op energiekosten voor verwarming oplopen tot wel 20%. Uiteraard met behoud van maximaal comfort. Hinderlijk suizende geluiden in de cv-installatie behoren eveneens tot het verleden.

Waterzijdig inregelen cv-installatie

Na plaatsing van Danfoss Dynamic Valve™ radiatorafsluiters op alle radiatoren in huis, volgt een zorgvuldige berekening van de juiste instelling en mate van begrenzing. Minder water zorgt voor een snellere opwarming van de radiatoren, met een welkome energiebesparing op het gasverbruik tot gevolg. Nauwkeurig inregelen voorkomt bovendien dat er onnodig water circuleert waardoor ook het energieverbruik van de circulatiepomp daalt. Samengevat...zeer zeker een slimme oplossing om duurzaam energie te besparen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over energie besparen op verwarming, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op Naar Danfoss radiatorthermostaten 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...