Bel ons: 030 - 677 21 06

Collectie Vasco FlatLine designradiatoren uitgebreid

Vier jaar na de lancering van FlatLine, de succesvolle designradiator van Vasco, heeft het bedrijf twee nieuwe varianten geïntroduceerd. De vertrouwde voordelen van de oorspronkelijke FlatLine paneelradiator verdwijnen zeker niet. De collectie is uitgebreid met de Flat-V-Line en de Flat-Plint-Line. Twee fonkelnieuwe modellen die voorzien zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van warmtetechnologie. 

Het bestaande succes van de FlatLine radiator
De populariteit van de Vasco FlatLine is onder andere te danken aan het oogstrelende design en de opvallende veelzijdigheid. Dankzij acht aansluitingen is de FlatLine universeel aansluitbaar en de middenaansluiting zorgt voor een nauwkeurige wandbevestiging. Daarnaast zorgt de watervoerende vlakke voorplaat, welke rechtstreeks in contact staat met de waterkanalen van de radiator, voor het onmiddellijk vrijgeven van warmte in uw huis. Dit efficiënte proces zorgt voor directe energiebesparing met behoud van optimaal en persoonlijk comfort . Ook de nieuwe varianten zijn wederom uiterst flexibel dankzij de vele aansluitingsmogelijkheden en hebben beiden een hoogwaardige afwerking door onder andere de S600 structuurlak. 

Nieuwe varianten FlatLine designradiatoren
De Flat-V-Line, ook wel de verticale krachtpatser genoemd, heeft een vertrouwde designuitstraling met een opvallend hoge warmteafgifte van 3251 Watt. De Flat-Plint-Line is de perfecte optie bij grote raampartijen, zowel voor wand- als vloermontage. Bij deze horizontale plint-radiator, ook wel de discrete variant genoemd, is wederom gedacht aan een aantrekkelijke decoratieve uitstraling voor zowel de voorplaat, de zijbekleding als het lijnrooster. 

Keuze aan persoonlijke accessoires 
Voor elk van de radiatoren in de FlatLine collectie biedt Vasco een uitgebreid assortiment aan accessoires in chroom. Zo kunt u uw radiator aankleden op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Voor zowel badkamers als keukens zijn er bijpassende handdoekbeugels die zorgen voor meer gebruiksgemak. 

Wilt u meer informatie over de gehele FlatLine collectie of verwarming in het algemeen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk de onderstaande brochure.


Brochure Vasco FlatLine designradiatoren

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...