Bel ons: 030 - 677 21 06

Aluminium radiatoren van Vasco

De aluminium radiatoren van Vasco staan bekend om hun comfort en duurzaamheid. De Belgische fabrikant ontwikkelde samen met de Universiteit van Stuttgart een nieuwe generatie aluminiumradiatoren. Als gevolg van deze collaboratie worden voor het eerst alle eigenschappen van aluminium volledig benut en toegepast.

Aluminium is een milieuvriendelijk materiaal, het wordt gewonnen uit bauxiet. Dit is een grondstof die altijd opnieuw gebruikt kan worden, zonder dat haar kwaliteit afneemt.  

Aluminium

Een aluminium radiator van Vasco heeft minder waterinhoud dan een paneel- of ledenradiator. Dit heeft als grote voordeel dat de radiator snel warm is. U bespaart hierdoor energie, want er hoeft maar een relatief kleine hoeveelheid water opgewarmd te worden. Tevens is de warmtegeleiding van een aluminium radiator tot wel vier keer hoger dan bij een gewone radiator. Bovendien zijn de radiatoren dankzij hun ontwerp esthetisch verantwoord.

Vasco Beams 
Eén van de Vasco aluminium radiatoren is het type Beams, zie de afbeeldingen hiernaast. Deze designradiator heeft dankzij zijn mooie vormgeving en extreem duurzame karakter al diverse prijzen op zijn naam staan. Dankzij de twee waterkanalen per element profiiteert u van een hoog rendement en optimale energiezuinigheid. U bespaart maar liefst 15% energie. De radiator slaat snel warmte op, want hij bevat veel minder water in vergelijking tot een klassieke radiator. Dankzij de goede geleiding van aluminium geeft radiator Beams sneller warmte af. De radiator is uitermate geschikt voor lage temperatuursystemen, denk hierbij aan warmtepompen en condensatieketels.

Meer weten over de aluminium radiatoren van Vasco? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact met ons op 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...