Bel ons: 030 - 677 21 06

Installatie zonnepanelen in De Meern, Vleuten, Utrecht e.o.

Hoge energierekeningen zijn verleden tijd met de installatie van zonnepanelen. Zelfs wanneer de zon niet schijnt, wordt er voldoende energie opgewekt. Door de dalende prijs van de zonlichtsystemen is de investering snel terugverdiend. Produceert u teveel stroom? Dan kan dit worden teruggeleverd aan de energieleverancier. Wilt u meer weten over de voordelen van zonne-energie? Neem dan contact op met Van Schaik. Wij zijn actief in de regio De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Werking zonlichtsystemen

Zonnepanelen kunnen op zowel een schuin dak als een plat dak worden geplaatst. Zonnecellen vangen zonlicht op en zetten deze om in elektriciteit. In de buurt van de panelen wordt een omvormer geïnstalleerd die de opgewekte elektriciteit omzet in bruikbare wisselstroom.

Deskundig advies

Belangrijk bij de aanschaf van zonnepanelen is een gedegen advies. De installateurs van Van Schaik weten precies hoeveel panelen nodig zijn om te zorgen voor voldoende elektriciteit. Daarnaast berekenen ze graag de terugverdientijd en de besparing voor u.

Installatie zonnepanelen

Laat de installatie van zonnepanelen altijd over aan een vakman, zoals Van Schaik. Wij plaatsen de panelen in een optimale hellingshoek ten opzichte van de zon, zodat u atlijd verzekerd bent van de hoogste opbrengst. Bovendien werken wij met zonnepanelen van de beste kwaliteit en met het hoogste rendement.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u graag een adviesgesprek? Dan is Van Schaik de juiste partner voor u. Met verstand van zaken en ambachtelijk vakmanschap installeren wij uw zonlichtsysteem. Als installateur zijn we voornamelijk werkzaam in de omgeving van De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Zeist en Houten. Vraag nu een geheelvrijblijvende offerte aan!

Terug naar Duurzaam
Collega gezocht!
Collega gezocht!

Doordat wij constant groeien zijn wij op korte termijn op zoek naar een Installatiemonteur (m/v)! Klik hieronder voor meer informatie.

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...