Bel ons: 030 - 677 21 06

Energie besparen met Itho Daalderop keukenboiler

Thema’s als duurzaamheid en energie besparen in huis zijn tegenwoordig veelbesproken onderwerpen. Een goede oplossing voor het verlagen van het energieverbruik en waterbesparing is het installeren van een Itho Daalderop keukenboiler. In tegenstelling tot een cv-ketel levert de ‘close-in’ boiler altijd en zonder wachttijd een royale hoeveelheid warm water. Zeer comfortabel maar ook een belangrijke energiebesparing. Het water legt immers een kortere weg af en dat kan omgerekend in geld een besparing opleveren tot wel € 175,-.

Doe thuis de bespaartest en ontdek de mogelijke energiebesparing

Itho Daalderop heeft een slimme tool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig kunt testen hoeveel energie (dus geld) u kunt besparen met het installeren van een close-in boiler. De bespaarkaart werkt simpel. Houd de kaart onder de uitloop van de kraan, draai de kraan open en start met de tijdmeting. Als het zwarte vlak op de warmtekaart geheel transparant wordt, dan heeft het water een temperatuur van tenminste 51°C bereikt. Stop dan meteen de tijdmeting en kijk hoe lang u moest wachten. Vervolgens verschijnt er op de kaart hoeveel water en geld u kunt besparen met de installatie van een Itho Daalderop keukenboiler. Het TV-fragment hierboven, uit het RTL4 programma 'Ons Huis Verdient Het', laat zien hoe dit in werk gaat. Bespaarkaart aanvragen 

Close-in BS5: de nieuwste kokendwater oplossing van Itho Daalderop

De range keukenboilers van Itho Daalderop is breed.  Zo zijn er 10 liter modellen voor in een keukenkastje onder óf boven het aanrecht (close-in en close-up). Daarnaast zijn er compacte 5 liter modellen. Voordeel hiervan is dat ze niet alleen staand in het kastje, maar ook liggend achter de plint passen! Zowel de 5 als 10 liter modellen zijn bovendien leverbaar in een speciale uitvoering voor direct kokend water. Met een bijbehorende 3-in-1 kraan kunt u zo kiezen voor koud, warm óf 100°C water. Handig voor een kop thee, soep of direct koken van pasta. 

Het nieuwste model, de Close-in BS5, is een innovatieve kokendwaterboiler die design en slimme functionaliteiten op unieke wijze  verenigt. Een LED-indicatie laat in een oogopslag de status van de boiler zien. Dankzij een ECO-stand schakelt het toestel ‘s nachts automatisch uit. Onnodig opwarmen wordt zo voorkomen. Met positieve gevolgen voor het energieverbruik.

 

Close-in BS5 kokendwaterboiler

• Direct 3 liter kokend water en 10 liter warm water

• Anti-kalk element reduceert kalkopbouw

• Geschikt voor alle kokendwaterkranen van Itho Daalderop

• 1000 W dus geen extra elektragroep nodig

• Mooi design met compacte afmetingen

• Geschikt voor gefilterd water

• ECO-stand verlaagt het energieverbruik

 

Wilt u meer weten over energie en geld besparen met een Itho Daalderop keukenboiler, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Neem contact met ons op Naar Itho Daalderop keukenboilers 

Collega gezocht!
Collega gezocht!

Doordat wij constant groeien zijn wij op korte termijn op zoek naar een Leerling Installatiemonteur (m/v)! Klik hieronder voor meer informatie.

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...