Bel ons: 030 - 677 21 06

De Itho Daalderop keukenboiler zorgt voor direct warm water

Wanneer het warme water van de cv-ketel moet komen, is er altijd een wachttijd. Met een keukenboiler van Itho Daalderop behoort wachten op warm water tot het verleden. Behalve dat het gebruikerscomfort toeneemt, zorgt het ook voor een aanzienlijke besparing op energie en water. Uitgedrukt in geld kan dit oplopen tot € 175,- per jaar. Het Nederlandse kwaliteitsmerk heeft verschillende types boilers in het assortiment, van een keukenboiler die met gemak achter de plint past tot een model dat juist prima boven de kraan geplaatst kan worden.
 


Meer warmwatercomfort
De cv-ketel staat vaak op zolder, waardoor het warme water een lange afstand tot de kraan aflegt. Hierdoor moet er niet alleen lang gewacht worden op warm water, ook schoon water wordt onnodig weggespoeld. Met een keukenboiler van Itho Daalderop is warm water direct voorhanden.

Close-in
De Close-in keukenboiler is het meest gangbare model en levert direct water van 40°C. Wachten op warm water is dus niet meer nodig, waardoor tijd, energie en water bespaard wordt. De boiler heeft een capaciteit van 10 of 15 liter en kan eenvoudig in een keukenkastje worden geplaatst.

Close-up
Een Close-up boiler is een uitkomst wanneer deze niet in een keukenkastje onder de kraan te plaatsen is. Dit type wordt namelijk boven de kraan gemonteerd. Ook is er met de Close-up keukenboiler direct warm water van 40°C beschikbaar.

Close-in Compact
Wanneer er beperkt ruimte is voor een keukenboiler, is de Close-in Compact aan te raden. Door het lichte en compacte ontwerp past de boiler namelijk met gemak achter de plint onder het keukenkastje. Bovendien is dit model zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Dat is genieten van extra warmwatercomfort zonder ruimteverlies.

Hot-fill
Tot slot heeft de Hot-fill een inhoud van 10 liter en wordt direct op de warmwaterleiding aangesloten. Het voorverwarmde water wordt constant op temperatuur gehouden, waardoor er net als met de andere boilers, direct warm water beschikbaar is. Deze boiler is bijzonder geschikt voor recreatief gebruik of wanneer er geen koudwaterleiding aanwezig is. 

5 jaar garantie voor maximale zekerheid
De boilers van Itho Daalderop zijn vervaardigd uit beproefde, duurzame materialen en hebben een lange levensduur. Alle producten worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens moderne productiemethoden en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarbij hanteert het gerenommeerde merk een garantietermijn van maar liefst 5 jaar.

Wilt u meer weten over de keukenboilers van Itho Daalderop? Neem dan gerust contact met ons op of download de onderstaande brochure.


Download de brochure

Collega gezocht!
Collega gezocht!

Doordat wij constant groeien zijn wij op korte termijn op zoek naar een Leerling Installatiemonteur (m/v)! Klik hieronder voor meer informatie.

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...