Bel ons: 030 - 677 21 06

De boilers van Nefit zorgen voor veel warmwatercomfort

Genieten van een heerlijke stortdouche en de aangename warmte van vloerverwarming? Of wilt u op meerdere plekken in huis tegelijkertijd royaal warm water kunnen tappen? Dat is met de voorraadboilers van Nefit binnen handbereik. Het gerenommeerde merk biedt een uitgebreid leveringsprogramma: van losse voorraadboilers en zonneboilers tot boilers die geïntegreerd zijn in de cv-ketel. Daarnaast introduceert Nefit maar liefst 25 nieuwe Buderus boilers met extra veel inhoud voor ultiem warmwatercomfort.

Voorraadboilers voor eindeloos warm water
Nefit levert kwalitatief hoogstaande boilers met een voorraad van respectievelijk 80, 120, 200 en 300 liter. Voor wie nog meer warm water wenst, kan kiezen voor een Buderus boiler, onderdeel van de Bosch Group. Deze voorraadboilers worden toegepast voor grote woonhuizen, gebouwen, kantoren, appartementencomplexen en ziekenhuizen. 

SolarLine zonneboilers
Voor duurzaam verwarmd water is de Nefit SolarLine zonneboiler een uitkomst. Op zonnige dagen zorgt het systeem voor warm water voor de douche, ligbad en keuken. Op dagen met weinig zonlicht springt de cv-ketel bij. Zo heeft u te allen tijde beschikking over warm water. Bovendien kan de energiebesparing op jaarbasis oplopen tot wel 60%. 

Cv-ketel met geïntegreerde voorraadboiler

De Nefit TrendLine AquaPower Plus zorgt voor extra snel en veel warm water door de geïntegreerde QuickLoad Voorraadboiler. Bovendien kan deze unieke boiler ook als los accessoire worden geleverd bij de TrendLine HRC 25 en HRC 30. De QuickLoad boiler wordt achter het toestel geplaatst, waardoor de unit zeer compact blijft. Ideaal wanneer de ruimte beperkt is. Met deze uitbreiding is er altijd direct warm water tot 65°C beschikbaar, op meerdere tappunten tegelijk tot 23 liter per minuut (40°C).


Kortom, Nefit heeft dankzij het uitgebreide assortiment voor iedere wens en situatie een geschikte boiler voorhanden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of bekijk de onderstaande brochures.

Meer informatie over de Nefit en Buderus boilers en buffervaten>>

Meer informatie over de Nefit TrendLine AquaPower Plus met Quickload boiler>>


Brochure SolarLine zonneboilers
Brochure TrendLine AquaPower Plus
Prijslijst Buderus boilers

Collega gezocht!
Collega gezocht!

Doordat wij constant groeien zijn wij op korte termijn op zoek naar een Leerling Installatiemonteur (m/v)! Klik hieronder voor meer informatie.

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...